Laten we onszelf even kort voorstellen. Nick & Anneleen, geboren en getogen Mechelaars, 5 jaar geleden getrouwd en ondertussen gelukkige ouders van 2 jonge kleuters, Jappe en Seppe. Beide gedreven personen, samen op pad om nieuwe dingen uit te proberen en van het leven te genieten. Reeds jarenlang praten én dromen we om een lunchrestaurant in Mechelen te starten. Nu voelde voor ons de tijd rijp om van deze plannen een realiteit te maken. 

Met een passie voor eten, koos Nick reeds op jonge leeftijd doelbewust om als chef door het leven te gaan. Ondertussen kan hij al terugkijken of een uiteenlopende carrière als chef. Startende bij diverse traiteurs naar grootkeuken in de luchthaven van Zaventem, chef in een brasseriekeuken in het centrum van Mechelen om daarna een kwaliteitszaak mee op te starten als chef-kok. Klaargestoomd om met een eigen visie zijn keuken uit te werken en aan te bieden aan de wereld.

Onlangs hebben we in het centrum van Mechelen een eerste zaak opgestart, waar we de passie van ons beiden in combineren. De Stek is een plantenzaak, waar we ook koffie en kleine gerechten serveren. Waar klanten in een oase van rust kunnen winkelen en genieten van een hapje en een drankje. Het Bestek zal een verlengde worden van deze zaak, waar we de focus meer toespitsen op het horeca gedeelte. Een plek waar we de keuken van Nick in een gepast kader kunnen aanbieden en klanten op een uitgebreidere manier kunnen genieten van een heerlijke lunch.

We hopen dat we jullie in Het Bestek kunnen verwennen met onze heerlijke maaltijden in een prachtig kader.

Hopelijk tot snel!
Nick & Anneleen