Planten & Verzorging

Hoe verzorg ik mijn planten?

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 13/08/2021 19u00 - 21u30 in Het Bestek

In deze workshop overlopen we alle basisbeginselen bij de verzorgen van planten. Hou jij ook van groen in huis, maar slaag je er maar niet in om ze in lever te houden? Wil je er graag mee aan de slag en wil je jouw nieuwe urban jungle onderhouden? Of hou je er gewoon van om met planten bezig te zijn en wil je er graag wat meer van weten? Dan is deze workshop iets voor jou!

We overlopen eerst even wat basiselementen over kamerplanten algemeen en de verzorging ervan. Welke planten zijn het meest geschikt voor mijn interieur (zonlicht, grootte, onderhoud, …) en hoe neem ik de verzorging ervan concreet aan, zijn allemaal thema’s die we hierin aan bod laten komen.

Nadien gaan we concreet aan de slag, waarin we je in de praktijk leren verpotten van planten. Nadien mag je ook deze plant mee naar huis nemen om alvast je woning al wat verder aan te kleden.

Heb je thuis kamerplanten waar je moeilijkheden mee hebt? Neem er dan gerust een foto van! Dan bespreken we deze graag even tijdens de workshop, zodat je nadien ook daar thuis mee aan de slag kan.

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 18/06/2021 19u00 – 21u30 in Het Bestek.

Datum: vrijdag 13 augustus 2021

Tijd: 19.00 – 21.30 uur

Locatie: Het Bestek Mechelen

Adres: Melaan 40, Mechelen

Prijs: € 39,- per persoon

Inschrijven


Total